حداقل سرمایه گذاری

۱،۰۰۰،۰۰۰

سهام دولتی

حداقل سرمایه گذاری

N/A

املاک

زمان برای گرفتن مهاجرت

۶

ماه ها

دسترسی رایگان بدون ویزا

۰

کشورها
مراحل اقامت دائم ایرلند

مرحله ۱

ساوری و شرکا کپی گذرنامه شما را برای پیش تصویب دولت، بررسی خواهد داد. برای بازکردن درخواست شما یک هزینه اولیه(پیش قسط) برای هزینه های حرفه ای لازم است. پاسخ طی ۲۴-۴۸ ساعت آماده است

مرحله ۲

تیم حرفه ای ساوری و شرکا به شما کمک خواهد کرد و شما را در جمع آوری اسناد مورد نیاز با توجه به چک لیست دولت راهنمایی می کند

مرحله ۳

درخواست ویزا به بخش مهاجرت و حقوقی وزارت دادگستری (INIS) ارسال می شود. دولت سپس آن را بررسی می کند و بر اساس یک درخواست رضایت بخش، یک تصویب موقت ویزا از INIS اعطا می شود

مرحله ۴

۱ میلیون یورو سرمایه در صندوق ساخته شده است. تصویب نهایی از ویزا است. پرداخت ۵۰٪ هزینه های حرفه ای برای نتیجه گیری روند

مرحله ۵

سرمایه گذاری باید در این صندوق به مدت پنج سال برگزار شود و پس از آن ۱ میلیون یورو سرمایه گذار به طور کامل بازگردانده می شود

مرحله ۶

تعادل هزینه های حرفه ای پس از آن پرداخت می شود

گزینه های مالی موجود

 امروز درخواست دهید

اطلاعات تماس

:تلفن
+971 (0) 4 430 1717


:تلفن همراه

2955 440 54 971+
:ایمیل
[email protected]
:آدرس
۱۹Cبرج ای-رایز ,١١
،دبی،برشا هایتس
امارات متحده عربی، صندوق پست ۳۳۶۱۷۳
:ساعات العمل
یکشنبه - پنج شنبه: ۰۹:۰۰ - ۲۱:٠٠
جمعه - شنبه: بسته
انگلستان
+44 203 286 0043
هنگ کنگ
+852 8170 1255

درخواست شهروندی