مشترک المنافع دومینیکا
شهروندی از طریق سرمایه گذاری

حداقل سرمایه گذاری

۱۰۰،۰۰۰

کمک مالی

حداقل سرمایه گذاری

۲۰۰،۰۰۰

املاک

زمان برای گرفتن شهروندی

۴-۶

ماه ها

دسترسی رایگان بدون ویزا

۱۲۰

کشورها
در باره - مشترک المنافع دومینیکا

سرمایه:

مساحت کل:

جمعیت

زبان ها:

روسو

۷۵۰ کیلومتر مربع

73.543

انگلیسی / فرانسوی/ پاتویس

واحد پول:

نرخ مبادله:

تولید ناخالص داخلی – در هر سرانه (۲۰۱۶):

تولید ناخالص داخلی -در مجموع (۲۰۱۶):

دلار کارائیب شرقی (XCD)

۱ دلار آمریکایی = ۲.۷ XCD

۷،۱۴۴.۴۵ دلار آمریکا

۵۲۵.۴ میلیون دلار

این برنامه شهروندی بسیار معتبر از سال ۱۹۹۳ در حال اجرا بوده و از نظر قانون دومینیکا کاملا قانونی و ضمانت شده است است. تابعیت دومینیکا از طریق برنامه سرمایه گذاری، متقاضی را قادر می سازد از طریق مشارکت اقتصادی در کشور، تابعیت کامل و قانونی را برای خود و خانواده اش فراهم کند. تابعیت دوم شما نیز بدون در نظر گرفتن تغییرات سیاست دولتی لغو نمی شود و به نسل های آینده منتقل می شود.

پس زمینه کشور:

    • دومینیکا واقع در حوزه دریای کارائیب جزیره ای است که بین سرزمین های فرانسوی و جزایر گوادلوپ و مارتینیک قرار گرفته است.
    • حکومت این کشور دموکراسی پارلمانی بوده و درمیان کشورهای مشترک المنافع با یک رئیس جمهور به عنوان رئیس دولت و نخست وزیر به عنوان رئیس کابینه اداره می شود.
    • این کشور آخرین جزیره در کارائیب بود که توسط اروپا مستعمره شد.
    • اگرچه این جزیره استقلال خود را در سال ۱۹۷۸ به دست آورد، هنوز هم بخشی از کشور های مشترک المنافع بریتانیا است. اقتصادش پس از دریافت استقلال به شدت تقویت شد مخصوصا آن زمان که دولت فاسدش بوسیله مری یوجینا چارلز، اولین نخست وزیر خانم در کارائیب جایگزین شد.

<liدومینیکا شریک و عضو سازمان کشورهای کارائیب شرقی (OECS) است. این کشور در تلاش برای تنوع بخشیدن به اقتصاد، سرمایه گذاری در صادرات غیر کشاورزی سنتی می باشد.

  • کشور، که به عنوان “جزیره طبیعی کارائیب” شناخته می شود، به دلیل شکوفایی و تنوع درگیاهان و جانورانش توسط یک سیستم پارک طبیعی گسترده محافظت می شود.
  • اگر چه این جزیره در معرض طوفان ها قرار دارد، اما تقریبا در تمام طول سال آب و هوای گرمسیری دارد.

 

جمهوری دومینیکا به شهروندان بالقوه در سراسر جهان حق شهروندی اقتصادی ارائه می نماید تا از نظر مالی در این کشور سهیم باشند. در عوض، متقاضیان و خانواده هایشان تابعیت دومینیکا را کسب می کنند. اگر شما علاقه مند به داشتن پاسپورت دومینیکا هستید، اجازه دهید ساوری و شرکا راهنمای شما باشند، برای دریافت مشاورۀ محرمانه با تیم حرفه ای ما تماس حاصل فرمایید.

پایه قانونی

شهروندی بر مبنای برنامه سرمایه گذاری بر اساس مقررات تصویب شده بر اساس بخش ۱۰۱ قانون اساسی و بخش های ۸ و ۲۰ (۱) قانون شهروندی اعطا می شود این قانون حاکی از آن است که افرادی که به مدت ۵ سال به صورت ادامه دار ساکن کشوردومینیکا بوده اند می توانند برای دریافت مجوز تابعیت خود درخواست کنند و ممکن است با پرداخت هزینه های مرتبط واجد شرایط دریافت تابعیت باشند.

هیچ متقاضی با سابقه کیفری برای تابعیت دوم در کشور دومینیکا تأیید نخواهد شد. همه متقاضیان باید با شخصیت خوب حداقل ۲۱ سال سن داشته باشند و مایل باشند سرمایه گذاری مورد نیاز در کشور دومینیکا را انجام دهند. برنامه تابعیت اقتصادی دومینیکا یک برنامه قانونی است که از سال ۱۹۹۱ توسط دولت تضمین شده است. تابعیت شما در دومینیکا مادام العمر خواهد بود و ممکن نیست که لغو شود بدون در نظر گرفتن تغییرات مقامات یا سیاست دولتی دومینیکا.

مشترک المنافع دومینیکا کجاست؟
آلبوم عکس

اطلاعات تماس

:تلفن
+971 (0) 4 430 1717


:تلفن همراه

+971 54 440 2955
:ایمیل
[email protected]
:آدرس
۱۹Cبرج ای-رایز ,١١
،دبی،برشا هایتس
امارات متحده عربی، صندوق پست ۳۳۶۱۷۳
:ساعات العمل
یکشنبه - پنج شنبه: ۰۹:۰۰ - ۲۱:٠٠
جمعه - شنبه: بسته
انگلستان
+44 203 286 0043
هنگ کنگ
+852 8170 1255

درخواست شهروندی