قبرس
شهروندی از طریق سرمایه گذاری

حداقل سرمایه گذاری

N/A

کمک مالی

حداقل سرمایه گذاری

۲،۰۰۰،۰۰۰

املاک

زمان برای گرفتن شهروندی

۳

ماه ها

دسترسی رایگان بدون ویزا

۱۵۰

کشورها
مراحل - قبرص

مرحله ۱

ساوری و شرکا کپی گذرنامه شما را برای پیش تصویب دولت، بررسی خواهد داد. برای بازکردن درخواست شما یک هزینه اولیه(پیش قسط) برای هزینه های حرفه ای لازم است. پاسخ طی ۲۴-۴۸ ساعت آماده است.

مرحله ۲

شما ملک را انتخاب کرده و موافقت نامه های رزرو را امضا می کنید. پس از این، لازم است درخواست اعطای تابعیت را در قبرس یا سفارت این کشور ارانه نمایید.

مرحله ۳

تیم حرفه ای ساوری و شرکا تمام اسناد ملک مورد نیاز را آماده خواهد کرد. ما در مورد اموال انتخاب شده به دقت بررسی خواهیم کرد و توافقنامه فروش را تهیه می نماییم. لازم است شما قرارداد فروش را امضا کنید، آن را در سازمان ثبت زمین ثبت کنید و هزینه خرید را پرداخت کنید.

مرحله ۴

تیم حرفه ای ساوری و شرکا به شما در جمع آوری اسناد مورد نیاز برای برنامه تحصیلی، کمک می کند و راهنمایی و مشاوره لازم را ارائه خواهد کرد. شما ملزم به بازدید از قبرس برای درخواست مجوز PRهستید (این شرایط جدیدی است که تحت معیارهای اصلاح شده صادره در سپتامبر ۲۰۱۶ معرفی شده است).

مرحله ۵

تقریبا سه ماه طول می کشد تا درخواست اعطای تابعیت بررسی شود و مورد تایید قرار گیرد.

مرحله ۶

طبق معیارهای جدید صادر شده در ماه سپتامبر، شش ماه از تاریخ اخذ مجوز مهاجرت باید بگذرد بعد از شش ماه، شما باید سوگند وفاداری نسبت به کشور قبرس یاد کنید. هزینه های حرفه ای باقی مانده باید پرداخت شود. پس از آن پاسپورت و کارتهای شناسایی قبرس را دریافت خواهید کرد.

اطلاعات تماس

:تلفن
+971 (0) 4 430 1717


:تلفن همراه

2955 440 54 971+
:ایمیل
[email protected]
:آدرس
۱۹Cبرج ای-رایز ,١١
،دبی،برشا هایتس
امارات متحده عربی، صندوق پست ۳۳۶۱۷۳
:ساعات العمل
یکشنبه - پنج شنبه: ۰۹:۰۰ - ۲۱:٠٠
جمعه - شنبه: بسته
انگلستان
+44 203 286 0043
هنگ کنگ
+852 8170 1255

درخواست شهروندی