ایالات متحده آمریکا
برنامه های مهاجرت

حداقل سرمایه گذاری

۵۰۰،۰۰۰

سرمایه گذاری تجاری

حداقل سرمایه گذاری

N/A

املاک

زمان برای گرفتن مهاجرت

۲۳

ماه ها

دسترسی رایگان بدون ویزا

۱۶۰

کشورها
هزینه برنامه مهاجرت سرمایه گذاریEB-5

ویزا سرمایه گذاری EB-5 یکی از گزینه هایی میباشد که مهاجران برای کسب وضعیت قانونی زندگی و کار در ایالات متحده به دست می آورند.

برای کسب ویزا EB-5، سرمایه گذاران باید در یک کسب و کار آمریکایی سرمایه گذاری کنند و در طول دو سال آینده با آن کسب و کار کار کنند تا 10 شغل ایجاد یا حفظ کنند.

۱) موارد نیاز

تحت یک فرم درخواست EB-5، سرمایه گذار EB-5، همسر و فرزندان ازدواج نکرده آنها زیر سن ۲۱ سال، واجد شرایط دریافت کارت سبز هستند.

سرمایه گذار باید بتواند مستندات کامل از منبع قانونی وجوه را ارائه دهد. منبع بودجه می تواند به صورت زیر باشد:

  • افزایش درآمد؛
  • بانک، وام و یا وام شخصی؛
  • رهن؛
  • فروش ملک؛
  • ارث و غیره

هیچ شرایطی در مورد تجربه کسب و کار، مهارت زبان یا آموزش وجود ندارد.

دلار آمریکا ۵۰۰،۰۰۰
حداقل سرمایه گذاری

علاوه بر این ٬هزینه های صدور صورتحساب نیز باید پرداخت شود.

۵۰،۰۰۰ دلار آمریکا
هزینه های صدور صورتحساب

هزینه های دولتی

هزینه های دولت نیاز است که باید پرداخت شود.

۳،۶۷۵ دلار آمریکا
هزینه کارآفرین بیگانه USCIS (فرم I-526)
۳۴۵ دلار آمریکا
هزینه پردازش مرکز ملی ویزا (به ازای هر نفر)
۲۲۰ دلار آمریکا
هزینه USCIS مهاجرت
۸۵ دلار آمریکا
هزینه بیومتریک (برای هر نفر)

هزینه معاینه پزشکی به پزشک قانونی باید پرداخت شود.

هزینه های مخصوص ساوری و شرکا، فرم های درخواست رسمی، صدور شهادت و گذرنامه، پست و سایر پرداخت ها تنها هزینه های دیگر مرتبط با آن هستند. یک توضیح کامل بدون هزینه های پنهان ارائه شده است.

اطلاعات تماس

:تلفن
+971 (0) 4 430 1717


:تلفن همراه

+971 54 440 2955
:ایمیل
[email protected]
:آدرس
۱۹Cبرج ای-رایز ,١١
،دبی،برشا هایتس
امارات متحده عربی، صندوق پست ۳۳۶۱۷۳
:ساعات العمل
یکشنبه - پنج شنبه: ۰۹:۰۰ - ۲۱:٠٠
جمعه - شنبه: بسته
انگلستان
+44 203 286 0043
هنگ کنگ
+852 8170 1255

درخواست شهروندی