مجارستان
اقامت از طریق سرمایه گذاری

حداقل سرمایه گذاری

۳۰۰،۰۰۰

کمک مالی

حداقل سرمایه گذاری

N/A

املاک

زمان برای گرفتن اقامت

۶

ماه ها

دسترسی رایگان بدون ویزا

۱۶۰

کشورها
مراحل - مجارستان

مرحله ۱

متقاضیان باید مدارک مورد نیاز را تهیه و ارائه دهند، اسناد را امضا کنند و هزینه درخواست شده را پرداخت کنند.

مرحله ۲

سرمایه گذاری به صورت اختیاری و رسمی است. پس از آن متقاضی مبلغ کامل را به حساب سپرده نمایندگی های محل اقامت انتقال می دهد. نماینده شهروند بیانیه غیرقابل فسخ را فراهم می کند که تأیید می کند اوراق قرضه خزانه داری برای ارزش اسمی مبلغ سرمایه گذاری با سر رسید پنج ساله از صندوق دریافت شده است . این اوراق پس از ۴۵ روز از صدور اجازه اقامت سرمایه گذار صادر می شود.

مرحله ۳

تمام اسناد مربوط به سرمایه گذاری مورد نیاز برای درخواست، طبق قانون مربوطه از طرف دولت مجارستان برای هر شخص صادر می شود.

مرحله ۴

متقاضی اصلی و تمامی اعضای واجد شرایط خانواده از سفارت مجارستان در کشور محل اقامت خودشان برای ارائه درخواست اقامت موقت اقامت شان بازدید می کنند. - ۳ هفته پس از ارسال درخواست، کارت شناسایی برای همه آنها آماده است.

مرحله ۵

نماینده متقاضی اوراق قرضه شهروندی سرمایه گذار را خریداری می کند. متقاضی و خانواده اش درخواست اقامت دائم را به سفارت مجارستان (شش ماه پس از دریافت مجوز اقامت موقت) ارائه می دهند. کارت های اقامت دائم برای همه آنها آماده می شوند (معمولا سه ماه پس از ارسال درخواست اقامت دائم).

مرحله ۶

گواهی و گذرنامه شهروندی به نام شما صادر شده است. و پس از آن صورتحساب هزینه های اصلی پرداخت می شود.

اطلاعات تماس

:تلفن
+971 (0) 4 430 1717


:تلفن همراه

2955 440 54 971+
:ایمیل
[email protected]
:آدرس
۱۹Cبرج ای-رایز ,١١
،دبی،برشا هایتس
امارات متحده عربی، صندوق پست ۳۳۶۱۷۳
:ساعات العمل
یکشنبه - پنج شنبه: ۰۹:۰۰ - ۲۱:٠٠
جمعه - شنبه: بسته
انگلستان
+44 203 286 0043
هنگ کنگ
+852 8170 1255

درخواست شهروندی