پرتغال
اقامت از طریق سرمایه گذاری

حداقل سرمایه گذاری

N/A

کمک مالی

حداقل سرمایه گذاری

۲۸۰،۰۰۰

املاک

زمان برای گرفتن اقامت

۲-۴

ماه ها

دسترسی رایگان بدون ویزا

۱۷۰

کشورها
در باره - پرتغال

سرمایه:

مساحت کل:

جمعیت

زبان ها:

لیسبون

۹۲،۲۱۲ کیلومتر مربع

۱۰.۳۲ میلیون

پرتغالی

واحد پول:

نرخ مبادله:

تولید ناخالص داخلی – در هر سرانه (۲۰۱۶):

تولید ناخالص داخلی -در مجموع (۲۰۱۶):

یورو

۱ دلار برابر با ۰.۸۶ یورو

۱۹،۸۱۳ دلار

۲۰۴.۶ میلیارد دلار

پرتغال دارای یک میراث تاریخ و معماری غنی می باشد. پرتغال با قرار گیری در کنار اقیانوس اطلس، به سرمایه گذاران یک فرصت برای تمام طول زندگیشان جهت سرمایه گذاری در یکی از محبوب ترین کشور ها برای اقامت می دهد. بعنوان یک عضو از اتحادیه اروپا، تابعیت پرتغال و برنامه ویزای طلایی دسترسی آزاد به زندگی، کار، سفر و تحصیل در اروپا را فراهم کرده و فرصت بهره گیری از سیستم مراقبت سلامت و حقوق مشتریان را مهیا می سازد.

پس زمینه کشور:

  • برنامه های تابعیت و ویزای طلایی برنامه هایی قانونی جهت اعطای تابعیت می باشند که بر اساس قانون سرمایه گذاران خارجی را از کشورهای غیر عضو در اتحادیه اروپا جهت کسب مجوز معتبر اقامت در، پرتغال دعوت می نماید. این برنامه از سال ۲۰۰۷ اجرایی شده است.
  • جمهوری پرتغال یک کشور جمهوری نیمه ریاستی می باشد که دولت با تایید ریاستی توسط نخست وزیر اداره می شود.
  • پایتخت این کشور لیسبون بزرگترین شهر آن است. این شهر غربی ترین پایتخت اروپا بوده و از لحاظ مالی، تجاری، رسانه ای، سرگرمی، هنر، تجارت بین الملل، تحصیلات و توریسم دارای اهمیت می باشد.
  • پرتغال ۶ فرودگاه بین المللی داشته و با پروازهایی به نمام فرودگاههای مطرح جهان به خدمت رسانی می پرداز.
  • پرتغال عمدتاً بواسطۀ آب و هوا گرم و مدیترانه ای با فصل مرطوب متمایز در زمستان شناخته می شود.
  • این کشور عضو سازمان ملل، اتحادیه اروپا، منطقه یورو، OECD، ناتو، سازمان تجارت جهانی WTO، و منطقه شنگن می باشد.
  • سیستم حقوقی پرتغال بخشی از سیستم حقوقی قانون مدنی می باشد، این سیستم همچنین به نام سیستم حقوقی خانواده قاره ای نیز شناخته می شود.
  • واحد پولی پرتغال یورو می باشد و این کشور یکی از اعضای اصلی منطقه یورو بوده است.
  • تجارت این کشور عمدتاً با اتحادیه اروپا، ایالات متحده، کانادا و آسیا و بیش از همه با امریکای جنوبی و آفریقا و در راس این کشور ها برزیل و آنگولا که مستعمرات پیشین پرتغال بوده اند صورت می گیرد.

اگر شما تمایل به تثبیت اقامت پرتغال دارید، به ما اجازه دهید به شما تابعیت پرتغال و برنامه ویزای طلایی را معرفی نماییم. با سرمایه گذاری در اقامت پرتغال از آیندۀ خود و خانواده تان حفاظت کنید.

پایه قانونی

دستور شماره ۱۶۱-A/۲۰۱۳ قانون شماره ۲۹/۲۰۱۲ مصوب ۹ آگوست، اصلاحیه قانون شماره ۲۳/۲۰۰۷ در ۴ ژوئیه در خصوص ورود، ماندگاری، و خروج اتباع خارجی از مرزهای ملی چهارچوب قانونی جدیدی جهت وضعیت اقامت مرتبط با فعالیت های سرمایه گذاری در کشور بوجود آورده است.

این الحاقیه اجازه می دهد میزان اقامت در کشور تا ۷ روز در سال برای مدت ۵ سال کاهش یابد و همچنان متقاضی و خانواده اش بتوانند تقاضای تابعیت نمایند.

پرتغال کجاست؟
آلبوم عکس

اطلاعات تماس

:تلفن
+971 (0) 4 430 1717


:تلفن همراه

2955 440 54 971+
:ایمیل
[email protected]
:آدرس
۱۹Cبرج ای-رایز ,١١
،دبی،برشا هایتس
امارات متحده عربی، صندوق پست ۳۳۶۱۷۳
:ساعات العمل
یکشنبه - پنج شنبه: ۰۹:۰۰ - ۲۱:٠٠
جمعه - شنبه: بسته
انگلستان
+44 203 286 0043
هنگ کنگ
+852 8170 1255

درخواست شهروندی