اسپانیا
اقامت از طریق سرمایه گذاری

حداقل سرمایه گذاری

N/A

کمک مالی

حداقل سرمایه گذاری

۵۰۰،۰۰۰

املاک

زمان برای گرفتن اقامت

۲-۳

ماه ها

دسترسی رایگان بدون ویزا

۱۷۰

کشورها
در باره - اسپانیا

پایتخت:

مساحت:

جمعیت:

زبان:

مادرید

۵۰۵۹۹۰ کیلومتر مربع

۴۶.۵۶ میلیون

اسپانیایی

واحد پول:

نرخ ارز:

تولید ناخالص داخلی – سرانه (۲۰۱۶):

تولید ناخالص داخلی – در مجموع (۲۰۱۶):

یورو

۱ دلار برابر با ۰.۸۶ یورو

۲۶۵۲۸ دلار آمریکا

۱.۲۳۲ تریلیون دلار آمریکا

واقع شده در ساحل جنوب غربی اروپا، اسپانیا برای داشتن جغرافیا و فرهنگهای متنوع مشهور است. موقعیت جغرافیایی اسپانیا مکانی مناسب برای فعالیت های تجاری در اروپا ارائه می دهد. علاوه بر این، این کشور یک زیرساخت اقتصادی قوی دارد. شهروندان اسپانیا از سطحی بالا برای زندگی، هزینه های معقول، سیستم بهداشت و درمان مناسب، و تحصیلات عالی بهره می برند.

  • اسپانیا برای تاریخ، فرهنگ، معماری مدرن، غذاهای لذیذ، سواحل، گلف، فوتبال، شهرهای پیشرفته، مناظر طبیعی و مهمتر از همه مهمان نوازی مردمش، معروف است. به دلیل تنوع شگفت انگیز در مناطق اسپانیا، شهروندان از یکی از بهترین شیوه ها و کیفیت زندگی در اروپا لذت می برند.
  • این کشور مستقل و زیبا، به طور استراتژیک در تقاطع اروپا و مدیترانه در شبه جزیره ایبری واقع شده است.
  • زبان رسمی اسپانیایی است، اما جمعیت زیادی از مردم انگلیسی صحبت می کنند.
  • نخست وزیر رئیس دولت است و نظام حکومتی در اسپانیا پادشاهی مشروطه است.
  • این کشور دارای مساحتی حدود ۵۰۴۶۴۵ کیلومتر مربع بوده و شامل جزایر بالئاری، جزایر قناری و تعدادی جزایر غیر مسکونی در نزدیکی تنگه جبل الطارق میشود.
  • اسپانیا عضو مهمی در سازمان های بین المللی مانند سازمان ملل ، شورای اروپا (OEC)، OEI، ناتو، OECD، WTO و سازمان های دیگر است.
  • پایتخت این کشور مادرید است. بارسلونا، مایورکا، سویا، والنسیا و منطقه جنوبی اندلس سایر مناطق مشهور برای گردشگری هستند.
  • اسپانیا هیچ مذهب رسمی ندارد و همه مردم در اعمال و باورهای دینی خود آزادند.
  • برای سرمایه گذاران خارجی، اقامت اسپانیا امکان فعالیت بین اروپا و کشورهای مدیترانه، همچنین ارتباط تجاری آسان با کشورهای آمریکای شمالی و جنوبی، فراهم می کند.
مبنای قانونی

دولت اسپانیا در تاریخ ۲۷ سپتامبر ۲۰۱۳، قانون ویزای اقامت ۲۰۱۳/۱۴ برای حمایت از کارآفرینان و بین المللی سازی معرفی کرد. این قانون، فرصتی برای اتباع ثالث فراهم می کند تا اقامت خود را با سرمایه گذاری در املاک اسپانیا با حداقل ارزش ۵۰۰۰۰۰ یورو، بدست آورند. جواز اقامت به مدت ۱ سال صادر می شود و قابل تمدید است (هر بار برای یک دوره ۲ ساله)، مشروط بر اینکه املاک و مستغلات همچنان متعلق به متقاضی باشد.

موقعیت جغرافیایی اسپانیا
آلبوم عکس

اطلاعات تماس

:تلفن
+971 (0) 4 430 1717


:تلفن همراه

+971 54 440 2955
:ایمیل
[email protected]
:آدرس
۱۹Cبرج ای-رایز ,١١
،دبی،برشا هایتس
امارات متحده عربی، صندوق پست ۳۳۶۱۷۳
:ساعات العمل
یکشنبه - پنج شنبه: ۰۹:۰۰ - ۲۱:٠٠
جمعه - شنبه: بسته
انگلستان
+44 203 286 0043
هنگ کنگ
+852 8170 1255

درخواست شهروندی