قبرس
اقامت از طریق سرمایه گذاری

حداقل سرمایه گذاری

N/A

کمک مالی

حداقل سرمایه گذاری

۳۰۰،۰۰۰

املاک

زمان برای گرفتن اقامت

۲-۳

ماه ها

دسترسی رایگان بدون ویزا

۰

کشورها
هزینه ها - قبرس اقامت دائم

متقاضیان باید ثابت کنند که سرمایه گذاری های زیر را انجام داده اند

۱) خرید یا مالکیت یک ملک مسکونی
۳۰۰،۰۰۰ یورو + مالیات بر ارزش افزوده
حداقل سرمایه گذاری
۲) یک سپرده بانکی در یک بانک قبرس، تعهد سه ساله
یورو ۳۰،۰۰۰
حداقل سرمایه گذاری
۳) اثبات درآمد

متقاضی باید درآمد حداقل ۳۰ هزار یورو برای خود و همچنین ۵،۰۰۰ یوروی اضافه برای هر یک وابستگانش را اثبات کند:

  • متقاضی می تواند تا ۲ واحد مسکونی (آپارتمان یا خانه ها) یا ۱ واحد مسکونی و ۱ فروشگاه تا مساحت ۱۰۰ متر مربع یا ۱ واحد مسکونی و دفتر با مساحت تا ۲۵۰ متر مربع را خریداری نماید.

  • اقامتگاه ها یا آپارتمان ها ممکن است مستقل از یکدیگر باشند، اما هر دو باید توسط یک شرکت فروخته شوند.

  • ملک باید جدید باشد (فروش مجدد نباشد).

یورو ۳۰،۰۰۰
(حداقل درآمد (متقاضی اصلی
یورو ۳۰،۰۰۰
(حداقل درآمد (هر وابسته

شرایط

۱. باید ثابت شود که همه وجوه سرمایه گذاری از خارج از کشور تامین می شوند.

۲. یک اظهاریه نیز باید توسط متقاضی / همسرش امضا شده باشد که قصد استخدام در قبرس را ندارند. متقاضی و / یا همسرش می تواند سهامدار و مدیر یک شرکت ثبت شده در قبرس باشند.

۳. هر متقاضی باید حداقل دو بار در هر ۲ سال از قبرس بازدید کند.

۴. همه متقاضیان باید فاقد هرگونه سوء پیشینه باشند.

۵. فرزندان بین ۱۸ تا ۲۵ سالۀ متقاضی که ازدواج نکرده اند، در صورتی که دانشجو و به لحاظ مالی به متقاضی متکی باشند، می توانند درخواست خود را برای کسب مجوز اقامت دائم بر اساس سرمایه گذاری متقاضی اصلی ارائه دهند.

هزینه های مخصوص ساوری و شرکا، فرم های درخواست رسمی، صدور شهادت و گذرنامه، پست و سایر پرداخت ها تنها هزینه های دیگر مرتبط با آن هستند. یک توضیح کامل بدون هزینه های پنهان ارائه شده است.

اطلاعات تماس

:تلفن
+971 (0) 4 430 1717


:تلفن همراه

2955 440 54 971+
:ایمیل
[email protected]
:آدرس
۱۹Cبرج ای-رایز ,١١
،دبی،برشا هایتس
امارات متحده عربی، صندوق پست ۳۳۶۱۷۳
:ساعات العمل
یکشنبه - پنج شنبه: ۰۹:۰۰ - ۲۱:٠٠
جمعه - شنبه: بسته
انگلستان
+44 203 286 0043
هنگ کنگ
+852 8170 1255

درخواست شهروندی